Известие

Collapse
No announcement yet.

ИЗПОВЕДАЛНЯ!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
    Аз съм от хората които не обичам агнешко, така че не мой ме съблазни..... Въобще как го кльопате това....
    За чеверме, не си ли чувал?...или направо в фурната, след това зелена салатка с яйца обилно полята с зехтин и си ти
    п.п.....братле, щом не ти понася агнешкото и с пържоли от прасенце става
    ей това агнешко от долу...надявам се, че ще ти понася)
    Last edited by Бобби; d.m.y г., 09:32.
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
      За чеверме, не си ли чувал?...или направо в фурната, след това зелена салатка с яйца обилно полята с зехтин и си ти
      п.п.....братле, щом не ти понася агнешкото и с пържоли от прасенце става
      ей това агнешко от долу...надявам се, че го ипапкаш)
      Свинята и пилето му е маКЯта!
      А от това агнешко долу само килотките ще останат........
      sigpic
      Subaru Legacy 3.0 H6
      Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
      0888 511 533 - Бонев

Comment

• А така малко да разчупим нещата....кво се бяхте омотали с тая криза?...тя и след празниците ще продължи!
        Аре весели празници и тоя от долу да не го срещате, че сутринта ми взе 10лв....
        Last edited by Бобби; d.m.y г., 09:32.

Comment

• Тури си една 50-то левка при документите, но и запиши серииния номер. И като се стига до подкуп му я даваш нея. След това си тръгваш спираш на 200м по напред и звъниш на 166, за да се чуе от всички. И казваш взеха ми подкуп 50лв номера на банкотата е еди кой си и след това гледаш как полицая яде дървото. Не съм сигурен, но може и да си земеш парите обратно даже

Comment

• Абе аз ги дебнех под прозореца на офиса ми да ги снимам ама не се вижда как зимат кинтите.Иначе заминаваше в БТВ записчето
            0888515205

Comment

• Първоначално публикувано от marian Покажи съобщение
              Абе аз ги дебнех под прозореца на офиса ми да ги снимам ама не се вижда как зимат кинтите.Иначе заминаваше в БТВ записчето
              Аз като учих във Френската на Патриарха и Раковска и там долу висяка и пак събираха кинти, но нямаше как да ги снимам и да се вижда, но от прозореца се си веждаше чат пат

Comment

• Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщение
                Тури си една 50-то левка при документите, но и запиши серииния номер. И като се стига до подкуп му я даваш нея. След това си тръгваш спираш на 200м по напред и звъниш на 166, за да се чуе от всички. И казваш взеха ми подкуп 50лв номера на банкотата е еди кой си и след това гледаш как полицая яде дървото. Не съм сигурен, но може и да си земеш парите обратно даже
                полицая може и да не го изяде, ама тебе ще те осъдят за даване на подкуп!!!

Даването на газ, води до пристрастяване!
                Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                  А така малко да разчупим нещата....кво се бяхте омотали с тая криза?...тя и след празниците ще продължи!
                  Аре весели празници и тоя от долу да не го срещате, че сутринта ми взе 10лв....
                  Какво направи, че ти взе париците гада??? Добре, че не ти отнесе трупа в багажника.....
                  sigpic
                  Subaru Legacy 3.0 H6
                  Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                  0888 511 533 - Бонев

Comment

Абе аз ги дебнех под прозореца на офиса ми да ги снимам ама не се вижда как зимат кинтите.Иначе заминаваше в БТВ записчето
                    Ама от това и некоя кинта може да отнесеш май.....
                    sigpic
                    Subaru Legacy 3.0 H6
                    Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                    0888 511 533 - Бонев

Comment

Ама от това и некоя кинта може да отнесеш май.....
                      100 кинта дават ама не тва е идеята.Все ще ги уцеля някой ден да взимат по-явно
                      0888515205

Comment

100 кинта дават ама не тва е идеята.Все ще ги уцеля някой ден да взимат по-явно
                        А господарите не дават ли повече???
                        sigpic
                        Subaru Legacy 3.0 H6
                        Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                        0888 511 533 - Бонев

Comment

А господарите не дават ли повече???
                          Не бях се замислял.Сега сьм на вьлна да се разцепиме довечера
                          0888515205

Comment

• Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                            полицая може и да не го изяде, ама тебе ще те осъдят за даване на подкуп!!!
                            Е те ми го взеха
                            Иначе един познат го е правил този номер и каза че минава, ма нямам идея. Ако ми се наложи ще го пробвам!

Comment

Какво направи, че ти взе париците гада??? Добре, че не ти отнесе трупа в багажника.....
                              Уговарях получаването на трупа в движение...добре, че не забеляза липсата на колан...а бе здраве да е..

Comment

• Баси нещо се улавям че напоследък съм заринат от кофти емоции към нашите пътни куки, а аз не съм чак такъв човек.....преди седмица чаках на едно място нещо, и ги гледах поне 30 минути как прилягат, дебнат, изобщо все разни мизерни маниери, чесно да ви кажа ако се бяха препарирали за 2 минути само щях да ида и да ги начупя целите......отделен е въпроса че на двама зеха пари, трети пуснаха да си оди по живо по здраво....не съм аз за такива гледки.....
                                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Working...
                                X